Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite/koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

SEMINAR ENERGETSKE MASAŽE

SEMINAR ENERGETSKE MASAŽE

Lokacija:SLAVONSKI BROD
Termin:02, 03 i 04.10.2015.g.
Rok za prijavu:30.09.2015.g.

Edukacija iz ENERGETSKE MASAŽE upotpunjuje nekoliko tehnika (akupresura, refleksoterapija, moxibustia, kristaloterapija, aromaterapija, shiatsu) koje ublažavaju ili riješavaju niz zdravstvenih tegoba.
Služi kao nadopuna medicinsko-kozmetičko.sportskoj masaži budući da se temelji na Tibetanskoj medicini gdje se bavimo riješavanjem ili ublažavanjem određenih zdravstvenih tegoba sa mi kojima klijenti dolaze protekli niz godina. Sve zdravstvene tegobe sa kojima se nismo rodili nastale su zbog neravnoteže emocija. Energetskom masažom dovodimo u sklad um, duh i tijelo. Sa određenim tehnikama otklanjamo zastoj Chi-energije koja je u blokadi u određenom dijelu tijela.

Tijekom svojih 28 godina rada te kroz praksu i dugi niz educiranja i zahvaljujući mojim divnim učiteljima uvidjela sam da svaku bol ili zdravstvenu tegobu uzrokuje neka potisnuta emocija.

Energetskom masažom oslobađamo potisnute emocije i energetske blokade što dovodi do ozdravljenja od cijelog niza opterečenja i zdravstvenih problema.

Edukacija traje ukupno 20h:
- 1h teorija
- 19h praktični dio i teorija zajedno

Prilikom završene edukacije dobivate certifikat HUPED-a te potreban materijal koji će vam pomoći u daljnjem radu.

Cijena je 2.600,00 kn

Više informacija o samoj edukaciji možete dobiti na broj: 095/3778114, a na e-mail: huped@huped.hr  možete izvršiti prijavu za sudjelovanje na edukaciji. Za prijavu pošaljite vaše podatke:
ime i prezime:
broj telefona/mob:
adresa stanovanja:
e-mail:


Po primitku vaše prijave poslati ćemo vam podatke za uplatu kotizacije, točnu adresu gdje se seminar održava i ostale informacije vezane za sudjelovanje na edukaciji.