Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

ŠKOLA QUANTNE MEDICINE 2024 - 1. STUPANJ

ŠKOLA QUANTNE MEDICINE 2024 - 1. STUPANJ

Lokacija:ONLINE
Termin:početak 2024.g. (po formiranju grupe)
Rok za prijavu:7 dana prije objavljenog termina održavanja edukacije

Centar kvantne medicine Metatron (eks. Molekula) osnovan je s ciljem proučavanja inovativnih metoda u području kvantnih biotehnologija i poboljšanja zdravstvenog stanja ljudi. Glavni smjer našeg rada je proučavanje “kvantne anatomije” čovjeka u okviru integracije drevnih znanja Istočne medicine i modernih znanstvenih pristupa uz korištenje tehnologije kvantne medicine, lingvističko-valne genetike, kvantne spintronike i dr.

Škola kvantne medicine otvara vrata novim polaznicima! 

Malo tko voli medicinu u obliku u kojem ona postoji danas. Nudimo Vam posve drugačiju perspektivu na pojam “Zdravlje”. Kvantna medicina je medicina novog doba.

Kvantna medicina uzima u obzir interese pojedinca, njegove unutarnje težnje i želje. Život općenito u velikoj mjeri ovisi o osobnom izboru svakog čovjeka.

Naša škola kvantne medicine za one koji su umorni od života i nalaze se u “zoni sumraka”, one koji žele izaći izvan granica svakodnevnog života i početi upravljati svojim životom i zdravljem. Naučit ćete razumjeti i živjeti po kvantnim zakonima, preuzeti odgovornost za sve što stvorite u svom životu i upravljati tim procesima.

Naša škola djeluje već skoro 10 godina tijekom kojih školovala više od 800 studenta iz mnogih država.

ŠKOLA QUANTNE MEDICINE sastoji se od nekoliko modula. Po završetku određenog modula svaki polaznik će dobiti Certifikat i pravo na dobivanje međunarodne licence kao specijalist QUANTNE MEDICINE. Za školovanje nisu potrebna prethodna znanja. Vaše zanimanje nije uvjet za prijavu na školovanje.

Početak 1. modula je početak 2024.g. (po formiranju grupe)


Plan školovanja:

1. modul sastoji od 5 predavanja koji će biti raspoređeni tijekom 2024.g. Predavanje će se održavati online vikendom u poslijepodnevnim satovima.

Sva predavanja koncipirana su na moderan, interesantan i pristupačan način te praćena muzikom i filmovima kako bi studenti lakše razumjeli pojam  i svrhu kvantne medicine.

Teme predavanja:  

  • Schrodingerov mačak i kvantna znanost

Kvantna mehanika je grana fizike koju je najteže razumjeti. Sustavi s kvantnim ponašanjem ne poštuju zakone koji su nam poznati, teško ih je vidjeti i “osjetiti”, mogu imati suprotna svojstva i istovremeno biti u više stanja i mijenjati ih ovisno o tome promatraju li se ili ne . Kako proučavati takve nepredvidive pojave i zašto uopće proučavati kvantnu mehaniku? Ako želite razumjeti organizam čovjeka na kvantnom nivou, tada bez znanja zakona kvantne mehanike nećete moći postati vrsnim specijalistom kvantne medicine.

Počinjemo s tumačenjem temelja kvantne znanosti kao osnove za razumijevanje života. Kroz pregled razvoja kvantne fizike i objašnjenje temeljnih principa, pokazat ćemo kako je kvantna fizika postala temelj kvantne medicine i kako je ona povezana s medicinom budućnosti!

  • Zvijezda života

Čovjek živi u bliskoj povezanosti s prirodom, stoga je prirodno da svi procesi koji se odvijaju na Zemlji i u Svemiru utječu na organske sustave čovjeka: vrijeme rođenja, klimatske promjene, duljina dana i noći, geografski položaj, mijene Sunca i Mjeseca. Naše tijelo ima mehanizme prilagodbe koji su individualni za svaku osobu. Dakle, rad ljudskih organa povezan je s mnogim prirodnim čimbenicima. Još prije 5000 godina u Kini je postavljena teorija o energetskim promjenama u ljudskom tijelu, koja je već u 19. stoljeću poslužila kao osnova za razmatranje zakona kvantne fizike. Ova teorija opisala je sustav “5 transformacija”. Uvod u temeljne spoznaje tisućljetne medicine, što predstavlja temelj moderne kvantne medicine. Učimo kako se bolesti energetskim povezivanjem mogu prenositi s organa na organ te kako možemo djelovati na jedan organ i iscijeliti drugi s njim povezan. Kroz ovo znanje ćemo razumjeti odnose i djelovanje organa u održavanju ravnoteže u fizičkom, energetskom i mentalnom tijelu, te životu općenito.

  • Kvantna genetika ili tretmani bez lijekova

Lingvističko-valna genetika odnosi se na novi smjer tzv. informacijske medicine, to jest liječenje organizma uz pomoć informacija, koje predstavljaju kvantni odraz zdravog stanja određene osobe i ispravljanje odstupanja od normalnog, uobičajenog stanja. Lingvističko valna genetika (LVG) je nova nauka 21. vijeka, ogranak biologije i klasične genetike, koja u načelu može izliječiti sve bolesti i produžiti život ljudi na neodređeno vreme. Kako ”pričaju” ćelije i tko upravlja tom ogromnom ”vojskom” u velikoj ”imperiji” zvanoj organizam, šta se skriva u tzv.” smeću” DNK i kako se znanje lingvističko valne genetike koristi u svrhu liječenja i zaustavljanja starenja na staničnom nivou.

  • Mi smo bogovi našeg života. Kvantna tranzicija

Predavanje se odnosi na tzv. kvantnu psihologiju, kako funkcionira i zašto je energetska ravnoteža ključna za naše blagostanje i zdravlje. Govorit ćemo o dobro poznatom kvantnom skoku, terminu iz kvantne fizike primjenjivom sada na nas same i tzv. kvantni izbor svakog pojedinca i što on znači za naš osobni razvoj i kvalitetu života.

  • Matrica zdravlja-praktična nastava

Naučit ćemo graditi i analizirati Matricu zdravlja pojedinca i tumačiti nju u odnosu na pojedinca. Metoda pomaže pronaći uzrok disbalansa čovjeka kako na fizičkom , tako i na psihosomatskom nivou. Pomoću Matrice zdravlja lako možete odrediti smjer održavanja zdravlja tijekom cijelog života.


Za svako predavanje polaznik dobiva Certifikat. Skupljenih 5 Certifikata služe kao potvrda za dobivanje Certifikata 1 stupnja Međunarodne škole kvantne medicine te za dobivanje HUPED-ove licence za rad u Hrvatskoj ili EUPED-ove licence za rad u EU te zemljama bivše YU u skladu sa njihovim lokalnim propisima. Negdje je uvjet prethodna medicinska edukacija (liječnici i zdravstveni radnici opčenito), a negdje je dovoljno završiti samo HUPED-ov program: OSNOVE PREDKLINIČKE I KLINIČKE MEDICINE ZA TERAPEUTE I ISCJELITELJE.


Predavanje se održava na hrvatskom jeziku.

Cijena 1. modula je 600 eura (moguće plaćanje na rate)

Prilikom upisa uplaćuje se avans u iznosu 50 eura (kao rezervacija mjesta). U slučaju odustanka uplaćeni iznos za rezervaciju se ne vraća.

Uplata se vrši na nekoliko načina:

1. preko transakcijskog računa:
Metatron j.d.o.o.
Balokovićeva 49, Zagreb
IBAN: HR 272 402 006 110 088 4067
Svrha: upis u školu kvantne medicine

2. preko našeg predstavnika u vašoj državi (Slovenija, Srbija, Makedonija, Crna Gora, BiH). U ovom slučaju, obratite se nam preko maila. Spojit ćemo vaš s našim predstavnikom u vašoj zemlji.

Za više informacija i za prijavu sudjelovanja kontaktirajte nas na mail: molekula.zg@gmail.com