Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

ŠKOLA ZA OSOBNI RAST, HEALING ARTS, PRVA GODINA IZOBRAZBE ZA SHIATSU-PRAKTIČARA

ŠKOLA ZA OSOBNI RAST, HEALING ARTS, PRVA GODINA IZOBRAZBE ZA SHIATSU-PRAKTIČARA

Lokacija: Vimal akademija, Put kroz selo 3c, 44317, Moslavačka Slatina, Hrvatska
Termin:29.10.2023. do 5.11.2023.
Rok za prijavu:01.10.2023.

Trogodišnji program baziran je na učenju Prashantamove škole O. D. H. A.
Ovo je škola za svakoga tko želi naučiti više o sebi, naučiti kako živjeti svjesnije, opuštenije i sretnije i kako poboljšati te sačuvati svoje psihofizičko i duhovno zdravlje.
Ovo je škola i za one koji žele naučiti kako pomoći drugima, a onima koji već pomažu ljudima ova edukacija može donijeti novi, holistički pristup životu i radu.

"Vi ćete prvi imati koristi od onog što naučite u Divine Healingu (Božanskom ozdravljivanju). Potom ćete se, prirodno, naći u situacijama u kojima će dugi ljudi tražiti od vas pomoć, vodstvo i tretman. Ovo je škola za svakoga tko želi naučiti meditirati, živjeti zdrav život bez stresa i izraziti svoju kreativnost u svakom aspektu života.“  Prashantam
Temeljni principi/stupovi naše škole: pokret, dodir/shiatsu, meditacija, nourishment/hrana, kreativnost, prevencija i otpušanje stresa.

U prvoj godini izobrazbe za shiatsu-praktičara počinjemo s fizičkim tijelom. Učimo i vježbamo drevnu tehniku shiatsu, pritisak prstom, kojom kreiramo stanje relaksacije, uspostavljamo prirodan protok i pravilnu raspodjelu vitalne energije u tijelu i time tijelu vraćamo sposobnost samoozdravljenja.

Naučit ćemo vježbati Divine Healing Exercises (vježbe s disanjem), plesat ćemo i kuhati, vrtlariti i šetati kroz prekrasnu prirodu Moslavačkog gorja.

Prakticirajući razne tehnike meditacije, razvit ćemo svjesnost koja će se očitovati u kvaliteti našeg svakodnevnog života i našeg Divine Healinga.

Nourishment uključuje zdravu prehranu jednako kao i prijateljstvo među studentima, smijeh, zagrljaje. Upoznat ćemo osnove tradicionalne medicine i holistički prisup zdravlju.
Ova škola trenira healere – one koji ozdravljuju sebe i druge.
Jer tek kad ozdravimo sebe možemo pomoći i drugima. “The Healer is the Healed.”
Po završetku kampa, polaže se pismeni i praktični ispit, nakon čega je polaznik osposobljen za shiatsu-masažu cijelog tijela.
Zbog svega navedenog, ovaj kamp preporučujemo svima koji žele raditi s ljudima ili već rade te žele unaprijediti svoj rad i naučiti nove tehnike ozdravljivanja (fizio-terapeuti, liječnici, defektolozi, psiholozi, osteopati, aromaterapeuti, svi koji se bave raznim tehnikama masaže i healinga, voditelji team-buildinga).

Vimal akademija –  Akademija za razvoj ljudskih potencijala (www.vimal.hr), smjestila se u srcu Moslavačke gore u Moslavačkoj Slatini, Popovača, svega 50 km istočno od Zagreba.Toje mjesto gdje gost postaje domaćin i aktivno sudjeluje u svim dnevnim poslovima: od kuhanja mediteranske i vegetarijanske hrane do čišćenja blagovaonice, prekrasne dvorane za meditaciju i višekrevetnih soba.
Po završetku treće godine dobiva se HUPED-ova licenca za rad.


Cijena osmodnevnog kampa je 750 € (350 € + 400 €) i uključuje smještaj i tri vegetarijanska obroka dnevno.


Kontakt za prijave zainteresiranih polaznika:

Voditeljica: dr.med Magdalena Nardelli Kovačić,shiatsu instruktorica  www.naucizivjetizdravo.com
mob: 099/6532272
mail: magdalena.nardelli@gmail.com

MJESTO ODRŽAVANJA OZNAČENO JE NA KARTI

Galerija