Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

Vaidya Dr. ADWAIT TRIPATHI ponovno u Poreču

Vaidya Dr. ADWAIT TRIPATHI ponovno u Poreču

Lokacija:Poreč, Vukovarska 19 (iznad Mercatora drugi kat)
Termin:06.12. - 12.12.2014.
Rok za prijavu:

Ugledni indijski liječnik legendarnog porijekla Vaidya Dr. Adwait Tripathi nakon uspješnog rada u rujnu 2013. i svibnju 2014. u Poreču, Opatiji i Zagrebu,  ponovno dolazi u Poreč u organizaciji Centra Zdravlja Harmonija.

Obavljat će ayurvedske konzultacije, puls dijagnostiku, preporuke za prehranu i održati predavanje o Ayurvedi.

Za detalje, informacije o terminima i narudžbe kontaktirajte Conny Petö Đeneš na mob: +385 (0)98 731 843 ili email: conny.peto.denes@gmail.com

 

Raspored:

 

·06.12.2014. – 12.12.2014. Ayurvedske konzultacije – Poreč (Vukovarska 19, Centar Zdravlja Harmonija, drugi kat)

·08.12.2014. u 20 sati (ponedjeljak) – Predavanje o muškom i ženskom zdravlju i bolestima u Ayurvedi (neke od tema: problemi sa prostatom, problemi sa mokrenjem, upala mjehura, PMS, hormonalni disbalans, menopauza, problemi sa štitnjačom, Candida, HPV, problemi zatrudnjivanja i sl.)  – (Dom obrtnika Poreč , Partizanska 5a, prvi kat)

 

Cjenik:

·Predavanje – donacija prema želji

·Konzultacije prvi put – 45min – 360,00 kn + PDV = 450,00 kn

Djeca, studenti, umirovljenici i nezaposleni imaju popust od 20% pri prvom dolasku.

 

·Konzultacije drugi put – 20min – 200,00 kn + PDV = 250,00 kn

Zbog velikog interesa POTREBNO je unaprijed dogovoriti termin!

 

Tko sve treba ayurvedski tretman?

Ayurveda se primjenjuje na svim zdravim i bolesnim ljudima. Cilj sustava je prevencija bolesti, iscjeljenje bolesnosti i očuvanje života. Ayurvedski tretman trebaju:

· Svi koji žele očuvanje zdravlja i produženje života ("Swasthyas swasthya rakshanam"),

· Svi koji žele eliminaciju bolesti i disfunkcionalnosti tijela ("Aturasya vikar prashamanamcha"),

· Svi koji žele prevenciju, revitalizaciju, pomlađivanje.

· Svi koji trebaju smanjenje stresa i jačanje imunog sustava.

· Svi koji imaju problema sa poremećajima autonomnog živčanog sustava poput: nesanice, nemira, strahova, paničnih napada, kronične iscrpljenosti, stresa, migrene, glavobolje.

· Svi koji imaju problema sa ginekološkim poremećajima poput: menstrualnih problema, problema u menopauzi.

· Svi koji imaju problema sa kardiovaskularnim poremećajima poput: visokog tlaka, slabog srca, živčanim poremećajima srca, tahikardijom, cirkulacijom krvi.

· Svi koji imaju problema sa poremećajima probavnog trakta poput: začepljenja, kroničnog proljeva, alergije na hranu, kroničnog gastritisa, želučanih ulkusa, sindrom iritabilnog crijeva, hemoroida.

· Svi koji imaju problema sa respiratornim bolestima poput: sinusitisa, kroničnog bronhitisa, bronhijalne asthme, peludne groznice.

· Svi koji imaju problema sa metaboličkim poremećajima poput: povišene razine masnoća u krvi i mokraćne kiseline (visoki kolesterol i trigliceridi).

· Svi koji imaju problema sa poremećajima u zglobovima i kostima poput: kronične boli, mišićne napetosti, ograničenog kretanja, reumatskih oboljenja.

· Svi koji imaju problema sa kožnim bolestima poput: neurodermatitisa, psorijaze, ekcema.

 

Kako izgleda ayurvedsko savjetovanje sa Adwaitom?

Savjetovanje traje od 30 do 45 minuta i sastoji se od sveobuhvatnog ispitivanja sa ciljem razotkrivanja uzroka onoga što osobu muči. Ayurvedska dijagnostika sastoji se od kombinacije povijesti bolesti, pregleda pulsa, jezika i tijela, što pomaže u razotkrivanju faktora koji stvaraju bolest. Ljudi se često žale na više simptoma. Umjesto davanja lijeka za svaki simptom, Adwait dijagnosticira i tretira fundamentalnu neravnotežu koja je odgovorna za sve simptome.

Ayurvedski tretman ovisi o vrikriti (poremećaju klijenta); Adwaitova je specijalnost pobrinuti se za sve opcije vezane uz zdravlje i kako osobu učiniti zdravom i sretnom.

Kroz puls dijagnostiku Adwait vidi koje su doše poremećene, na temelju čega određuje kako povratiti ravnotežu  te daje preporuku za eventualne Panča karma tretmane.

 

Više informacija:

· http://nebeska-harmonija.hr/dogadanja-2

· http://holistic-cures.eu/obavijesti

 

MJESTO ODRŽAVANJA OZNAČENO JE NA KARTI

Galerija