Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

KRISTALODISK za dnevnu upotrebu i KMS PANEL za krevet

KRISTALODISK za dnevnu upotrebu i KMS PANEL za krevet

Osnažite svoj imunitet, povečajte otpornost organizma prema uzročnicima niza bolesti uz KRISTALODISK koji služi za stalnu dnevnu upotrebu, a nosi se ispod odječe i nevidljiv je.
Uz KRISTALODISK u paketu dobivate i KMS PANEL za krevet kojega koristite dok spavate, a postavljate ga na krevet ispod plahte ili nadmadraca. Na taj način ste zaštićeni i po noči i po danu što je osobito važno u ovome periodu...CIJENA: 520 EURA
Proizvod možete naručiti putem mail adrese: huped@huped.hr i platiti na račun prema podacima koje dobijete kad primimo vašu narudžbu na mail ili na 099/4900909.KRISTALODISK nosite na sebi tokom svih dnevnih aktivnosti - dok sjedite u automobilu ili u vašem uredu ili se s njime normalno krečete i obavljate svakodnevne poslove.
Stražnji dio KRISTALODISKA se proteže uz vašu kralježnicu, a prednji dio ide preko srčane čakre do solar pleksusa. KRISTALODISK u svojih 9 đepova (5 sa stražnje strane i 4 sa prednje strane) sadrži posebnu kristaloterapijsku smjesu (KMS) koja se vibracijski (atomi i molekule u kristalnoj rešetki vibriraju) sinkronizira sa vibracijama vaših stanica i unutarnjih organa te unosi u vaše energetsko polje dodatnu snagu i zaštitu, što posljedično poboljšava vaše zdravstveno stanje te vas štiti od vanjskih negativnih utjecaja kojima tokom dana i noči možete biti izloženi i koji vas iscrpljuju odnosno oduzimaju energiju vašim stanicama i organima, a to su različiti vanjski faktori koji ugrožavaju vaše zdravlje u što ubrajamo i radiestezijska zračenja koja mogu biti prisutna na mjestima vašeg dužeg ili kraćeg boravka (mjesto spavanja, radno mjesto, dnevni boravak u kojem provodite vrijeme gledajuči TV i tome slično).
U radiestezijska zračenja spada zračenje podzemnog vodenog toka, zatim Hartmannova i Curryeva mreža te tehnička zračenja. Negativno djelovanje tih zračenja na vaš organizam prikazano je u tabeli dole.

Od svega toga vas KRISTALODISK zaštićuje, no on ima i terapijsko iscjeliteljski učinak na vaše tijelo tako da je dobro nositi ga i u svrhu poboljšanja vašeg zdravstvenog stanja te zaštite od vanjskih uzročnika različitih bolasti kada zračenja nisu prisutna.

Što je najbolje, ne morate se brinuti o djelovanju, čišćenju i mentalnom programiranju kristalno mineralne smjese jer je to sve vec napravljeno za vas i trajno se nalazi u stanju pozitivne povišene energije.


Ova smjesa odgovarajučih kristala i minerala (KMS) ima znatno bolje djelovanje nego svaki kristal sam pojedinačno, a način na koji su oni obrađeni, programirani i trajno dalje održavani je neusporedivo bolji od klasičnog djelovanja i čišćenja kristala kako je to opisano u literaturi te kako se uči na tečajevima.


KRISTALODISK možete po potrebi stalno nositi jer on zamjenjuje nekoliko proizvoda različite namjene koje biste da ih pojedinačno negdje kupujete skupo platili. KRISTALODISK možete koristiti umjesto podloge za uredski stolac, umjesto podloge za stolac u autu, a možete i spavati sa njime te time zamjenjuje i podlogu za krevet.

Uz sve to omogučuje vam ono što ne nudi niti jedan zaštitni proizvod, a to je stalna upotreba i zaštita dok hodate, trčite, bavite se sportom i tome slično. U slučaju da se bavite bilo kojom sportskom aktivnošću koja zahtjeva vaše povećane fizičke napore, osjetiti ćete da sada sve možete više, bolje, jaće, brže i preciznije, a vaše uobičajne dnevne fizičke aktivnosti ćete sada obavljati puno lakše i brže oslobođeni raznih kroničnih bolova i smetnji ako ste ih prije imali.
Detaljna uputstva o djelovanju proizvoda i kristalima koji se nalaze u smjesi dobivate u kutiji sa proizvodom.


DODATNE INFORMACIJE I NARUDŽBE PROIZVODA
Sva dodatna pitanja oko ovoga proizvoda možete poslati na našu e-mail adresu: huped@huped.hr
Za narudžbu proizvoda pošaljite vaše ime, prezime, adresu i broj telefona na istu e-mail adresu, a mi ćemo vam poslati informacije o načinima plaćanja i isporuke proizvoda.


STRAŽNJI I PREDNJI DIO KRISTALODISKA:                                     
KRISTALODISK se nosi ispod odječe tako da se izvana ne vidi. Ne morate ga nositi stalno već samo onda kada osječate potrebu za njime - da poboljšate svoje zdravstveno stanje, nadoknadite gubitak energije i zaštitite se tokom trajnog boravka na mjestu na kojemu su prisutna štetna radiestezijska zračenja (zračenje podzemnog vodenog toka, Hartmannova i Curryeva mreža te tehnička zračenja).


Svim kupcima poklanjamo i posebni KRISTALOTERAPIJSKI KMS PANEL koji se postavlja na krevet (stavlja se ispod plahte ili nadmadraca) tako da po noči dok spavate možete skinuti sa sebe KRISTALODISK.
KMS PANEL
možete kupiti i samostalno bez KRISTALODISKA o čemu više na linku: KMS PANEL


Korištenje KRISTALODISKA poboljšava kvalitetu života, unapređuje zdravstveno stanje organizma, povisuje životnu energiju i štiti od štetnog radiestezijskog zračenja (zračenje podzemnog vodenog toka, Curryeve i Hartmannove linije i čvorovi te tehnička zračenja).

Kristalno mineralna smjesa (KMS) je postavljena u KRISTALODISK (što je vidljivo po izbočenjima) tako da bude uz vašu kralježnicu kada ga koristite dok spavate, sjedite u kancelariji te kod bilo kojih drugih aktivnosti.
Ukoliko se i odmaknete od KRISTALODISKA do najviše 1,5m kristalno mineralna smjesa će i dalje nastaviti djelovati preko energetskih centara smještenih na vašoj kralježnici na vaš organizam.

U nastavku teksta o KRISTALODISKU opisati ćemo ukratko pojedinačna svojstva nekih od kristala koji se nalaze u smjesi (KMS) pohranjenoj u vašem KRISTALODISKU. Naravno smjesa navedenih kristala djeluje drugačije i bolje nego sami kristali pojedinacno, a način na koji su oni obrađeni i naknadno održavani omogučuje im da kao KMS cjelina zajednički trajno pozitivno djeluju bez potrebe za njihovim daljnjim čišćenjem i uobičajnom održavanjem. Možda će vam netko reči da pojedini kristali koji se spominju ne mogu iči zajedno te da nije svaki kristal dobar za svakoga ili pak da se svaki navedni kristal mora na svoj poseban način povremeno očistiti od negativnih vibracija te da zbog toga oni zatvoreni u KRISTALODISKU neče dugo raditi kako treba itd itd. Komentari mogu biti razni, no nitko od njih nije upoznat sa naprednim tehnikama obrade tih kristala i pripremama KMS smjese za trajni rad bez potrebe za uobičajnim metodama čišćenja kristala...


SVOJSTVA KRISTALA I DJELOVANJE NA ORGANIZAM

Kristali su posebna vrsta aktivnih prirodnih tvari sa kristalnim strukturama čije prirodne frekvencije su podudarne sa frekvencijama pojedinih organa, stanica te sustava u organizmu živih bića. Kristalne strukture djeluju i na naše podsvjesne mehanizme koji preko vegetativnog živčanog sustava kontroliraju rad svih unutarnjih organa ali i određuju našu narav, karakter pa i cijeli životni put.

Organizmi (ljudski ali i životinjski) su prema tome kompleksan zbir niza različitih frekvencija dok s druge strane svaka vrsta kristala titra na svojoj posebnoj frekvenciji. Po principu uzajamnog pobuđivanja, frekvencija pojedinog kristala pobuđuje sustav u organizmu iste frekvencije na rad. Taj sustav može biti u stanju poremećenosti (bolesti ili raznih psihičkih smetnji, mentalnih i drugih blokada i slično) te ga tada određeni kristal potiče na ispravan rad i emitiranje odgovarajuće (njegove prirodne) frekvencije koju mi prepoznajemo kao stanje zdravlja. No, s druge strane i poremećena frekvencija pojedinih sustava u organizmu djeluje na sam kristal tako da se i on nakon nekog vremena dovede u neprirodno stanje «krive» frekvencije. Tada se kaže da je kristal preuzeo na sebe negativnu energiju čovjeka, dok je s druge strane čovjek (ili životinja) preuzeo prirodnu i dobru frekvenciju kristala u određeni sustav svoga organizma.

Kristale je potrebno stoga s vremena na vrijeme čistiti od tih neprirodnih frekvencija iz okoline kako bi ih se ponovno potaknulo i aktiviralo na pozitivan rad. Postoje različiti načini čišćenja kristala, njihova „programiranja“ i aktiviranja za rad. No to je sve naš zadatak, na vama je samo da ih koristite!


ZAŠTO JE PRIMJENA KRISTALA U KRISTALODISKU NAJBOLJI NAČIN PRIMJENE KRISTALA ZA ZAŠTITU OD ŠTETNIH ZRAČENJA I SAMOISCJELJIVANJE?

 • KRISTALODISK sa posebnom smjesom kristala i minerala te drugih sastojaka vas štiti od djelovanja štetnih zračenja podzemnih voda, tehničkog zračenja te Hartmannovog i Curryjevog čvora. Sva ta zračenja ako ste im na duži period izloženi, a osobito tokom spavanja slabe vaš organizam te ga čine pogodnim za razvoj niza bolesti od kojih je karcinom možda i najopasniji. Da li već spavate na mjestima štetnih zračenja možete i sami bez pomoči kvalificiranog radiesteziste provjeriti preko ovih simptoma: budite se nenaspavani, iscrpljeni, nervozni i/ili depresivni te ukočeni ili sa raznim bolovima. Ti pa i niz drugih simptoma siguran su znak da spavate na krivom mjestu te da štetna zračenja iscrpljuju vaš organizam u periodu spavanja, dok ste tome najizloženiji i najslabiji.
   
 • Odgovarajuće kombinacije smrvljenih kristala i minerala u odgovarajućim omjerima, aktivirane posebnim mentalnim postupcima na svoj rad mogu poništiti djelovanje štetnih zračenja ali i ciljano djelovati na čovjeka i njegove poremećene sustave te je radi toga KRISTALODISK korisno imati čak i ukoliko spavate ili trajno boravite na dobrome mjestu bez štetnih zračenja.
   
 • U snu je čovjek (ili životinja) u najboljem stanju za iscjeljivanje jer je isključen njegov svjesni dio koji vrlo često blokira djelovanje bilo kojeg iscjeljujućeg postupka te zna umanjivati efikasnost iscjelitelja-terapeuta pa čak i djelovanje liječnika u procesu liječenja bolesti što je dokazano i u objavljenim znanstvenim radovima vezanim za placebo i nocebo efekt. Dakle, u snu je iscjeljujuće djelovanje kristala najjače i najbrže.
   
 • Kristali se nalaze smješteni u 9 spremnika unutar KRISTALODISKA te su na taj način uz vaše tijelo što najviše doprinosi uzajamnom pozitivnom pobuđivanju frekvencija organizma od strane kristala i minerala, a kako najviše spavate na leđima te sjedite naslonjeni na naslon stolice onda se oni nalaze i u neposrednoj blizini vaših energetskih centara – čakri.
   
 • Peti element ali ne i najmanje bitan čimbenik je jednostavnost upotrebe jer vi sami ne morate biti stručnjak za kristale ili kristaloterapeut, ne morate čak niti poznavati kristale, njihovo djelovanje, niti ih obrađivati, mentalno programirati, čistiti itd, itd,, a što sve odbija većinu ljudi od korištenja kristala za svoje osobne potrebe. Kristali s druge strane mogu biti i štetni ukoliko ih odgovarajuće ne pripremite i ne koristite na pravi način te u krivoj kombinaciji sa drugim kristalima. U kristalno-mineralnoj smjesi vašega KRISTALODISKA sve dobijete gotovo, pripremljeno i spremno za trajno korištenje.
   
 • Također, tu dolazi do izražaja vaša samostalnost te neovisnost o vrlo često skupim iscjeliteljima te njihovim terapijama koje najčešće morate periodično ponavljati. S druge strane u kristalodisku imate svog osobnog «iscjelitelja» koji na vama radi tokom dana ali i svaku noć dok spavate (što je idealno vrijeme) ili samo ležite na krevetu odnosno sjedite sa kristalodiskom ili pak hodate, te koji uz sve to još održava trajnim vaše postignuto zdravlje ili stanje dostignute povišene kvalitete života.
   
 • Prednost vašeg KRISTALODISKA je i što se ne morate brinuti oko održavanja kristala u njemu – pražnjenje i energetsko punjenje kristala odvija se automatski uz pomoć tzv. „nosača“ kristala – tvari koja je zadužena za njegovu stabilnost i čišćenje kao i zaštitu od vanjskih utjecaja te uz pomoć mentalnog djelovanja posebno educiranih ljudi koji vašu kristalno mineralnu smjesu (KMS) drže energetski pozitivno aktivnom.

GLAVNE VRSTE KRISTALA I MINERALA KOJE SE NALAZE U KRISTALODISKU:

1. KRISTALNA SMJESA ZA ZDRAVLJE

U kristalnoj smjesi za zdravlje nalazi se posebna smjesa kristala i minerala koja svojim frekvencijama stimulira vaš imunološki sustav te time osnažuje organizam da se sam bori protiv bolesti i uzročnika bolesti. Također radi i na stimuliranju dobrih i prirodnih frekvencija glavnih sustava organizma.

GORSKI KRISTAL je jedan od glavnih sastojaka ovih kristalnih traka koje vas iscjeljuju i štite od štetnih zračenja podzemnog vodenog toka, tehničkog te svemirskog zračenja. U kombinaciji sa drugim kristalima i mineralima u ovim kristalnim trakama, koji ga stabiliziraju, nadopunjuju, čiste i pojačavaju njegove iscjeljujuće vibracije, postaje izuzetno moćan i učinkovit. Ova kristalna smjesa može se koristiti i za vaše kućne ljubimce u posebnom podlošku za njihove ležaljke ili odjeću.


2. KRISTALNA SMJESA ZA PRIVLAČENJE USPJEHA, POSLOVA I NOVCA

Ako niste zadovoljni svojim poslom i ne zarađujete dovoljno novaca da biste plaćali svoje račune onda vam je potrebna upravo ova smjesa kristala. Naime, potrebno je izbrisati stare i krive programe iz vaše podsvijesti te preprogramirati vašu podsvijest.

Pojedine vrste kristala i minerala zbog posebnih frekvencija koje emitiraju mogu poslužiti upravo tome. Nakon toga ćete početi privlačiti novac i bolje poslove u svoj život (imati više «sreće»).

Povijest je dokazala da opća ekonomska situacija te bilo kakvi vanjski uvjeti najčešće nisu krivi za to što su neki ljudi i dalje bogati, a drugi siromašni. Više je to posljedica raznih sretnih okolnosti. Najbogatiji ljudi ne moraju biti niti najpametniji niti najljepši niti najsposobniji, no oni jednostavno «magnetski» privlače novac.

Tajna je upravo u njihovim podsvjesnim mehanizmima i frekvenciji koju emitiraju, a tu vam ova posebna smjesa kristala može itekako pomoči da u periodu od nekoliko mjeseci ili godine dana počnete primjećivati izuzetne rezultate.

CITRIN je jedan od glavnih sastojaka ovih kristalnih smjesa jer je od davnina poznato da svojim vibracijama privlači bogatstvo i pomaže ga održati kao i općenito uspjeh i obilje, a posebno u poslu i trgovini. U kombinaciji sa drugim kristalima i mineralima koji svaki na svoj način nadopunjuju, potiču i štite ovaj osnovni kristal u ovim kristalnim smjesama on postaje moćan, stabilan i trajan izvor dobrih vibracija.
 

3. KRISTALNA SMJESA ZA POVEČANJE SEKSUALNE ENERGIJE TE PRIVLAČENJE PARTNERA

Smjesa kristala koja stimulira vaše seksualne funkcije na bolji i veći rad. Ukoliko ste još bez partnera onda zbog stimuliranja pojačanog izlučivanja vaših prirodnih feromona (seksualnih hormona) postajete odjednom sve više privlačniji suprotnom spolu.

GARNET je poznat kao kamen romantične ljubavi i strasti. On u odgovarajućoj kombinaciji sa drugim kristalima i mineralima koji ga nadopunjuju po svojim karakteristikama u ovim kristalnim trakama, povećava i produžuje seksualni užitak te potiče pojačano izlučivanje feromona što vas čini znatno privlačnijim suprotnom spolu.
 

4. KRISTALNA SMJESA ZA BOLJU KONCENTRACIJU, PAMČENJE TE POVEČANJE INTELIGENCIJE I INTUICIJE

Pogodno za učenike, studente i sve druge čiji posao ovisi o koncentraciji, brzini snalaženja u pojedinim situacijama i tome slično. Odgovarajuća smjesa kristala to može do vašeg prirodnog maksimuma potaknuti i razviti.

SODALIT je jedan od glavnih sastojaka ove smjese, koji potiče rast i razvoj inteligencije i znanja, ujedinjuje logiku i duhovno, a u kombinaciji sa drugim kristalima i mineralima u ovim kristalnim trakama postaje vaš moćan prijatelj i saveznik u svemu što zahtjeva povećane umne sposobnosti kao što su pamćenje, koncentracija i inteligencija.
 

5. KRISTALNA SMJESA ZA MRŠAVLJENJE, REGULIRANJE PROBAVE I UKLANJANJE CELULITA

APATIT je jedan od glavnih sastojaka ovih kristalnih smjesa koji u kombinaciji sa pomno odabranim drugim kristalima i mineralima u  smjesi reguliraju vašu probavu i posebno utječu na razgradnju masnog tkiva te celulita.

Korištenjem apatita u KRISTALODISKU spontano se oslobađate želje za prekomjernim unosom hrane u svoj organizam i intuitivno odabirete onu hranu i u onoj količinu koja je za vaš organizam optimalna. To je preduvjet zdravog mršavljenja te zadržavanja optimalne tjelesne težine.

S druge strane prisiljavanjem na raznorazne dijete ili zapuštanjem samoga sebe možete ugroziti svoje zdravlje i kvalitetu života.
 

6.  KRISTALNA SMJESA ZA ZAŠTITU OD ŠTETNIH RADIESTEZIJSKIH ZRAČENJA

ŠUNGIT je mineral koji posjeduje baktericidna svojstva i mnoga druga koja još nisu do kraja istražena. Šungit apsorbira sve loše faktore koji smetaju zdravlju i istovremeno “dodaje” i regenerira one elemente koji su potrebni čovjeku.

Ova pojava se objašnjava svojstvima šungita da vrši izmjenu iona, koji neposredno omogućavaju odabir kod otklanjanja štetnih i toksičnih tvari iz organizma.

Osim toga šungit je još sposoban i prihranjivati naš organizam potrebnim makro i mikroelementima, i također vršiti odabir – od mnoštva elemenata koje on sadrži organizam uzima baš ono što mu je potrebno.

Na taj način u organizmu polako dolazi do uspostavljanja normalnog sadržaja minerala, što pomaže kod izlječenja mnogih kroničnih bolesti i obnavlja energetiku organizma.

Interesantno je da su znanstvenici po prvi puta počeli pričati o djelovanju minerala na žive organizme nakon promatranja ponašanja životinja.

Sibirski geolog Dravert je 1922. godine uveo u znanost pojam “litofagija”- jedenje kamenja. On je zapazio da vukovi, jeleni, sobovi, i neke druge životinje prilaze kamenju i ližu ga. Ranije se smatralo da na taj način oni nadoknađuju deficit natrija, koji je sadržan u soli. Ali, kamenje koje su oni lizali i jeli nema nikakve veze sa kuhinjskom soli. Kod detaljnijeg istraživanja bilo je otkriveno da kod lizanja kamenja dolazi do aktivacije procesa razmjene iona između životinje i kamenja, a kao rezultat te ionske razmjene živi organizam se oslobađa nepotrebnih i štetnih elemenata i dobiva one koji mu nedostaju.

Šungit pokazuje i izuzetno dobra svojstva u zaštiti od štetnih radiestezijskih zračena te je glavni sastojak kristalno mineralne smjese zadužen (u odgovarajućoj kombinaciji sa drugim kristalima i mineralima) za vašu zaštitu.

Osim navedenih kristala i minerala u KRISTALNO MINERALNOJ SMJESI (KMS) nalaze se usitnjeni i drugi kristali od kojih svaki ima svoju funkciju u smjesi. Oni su tako obrađeni da ih nije više nikad potrebno čistiti (npr. na suncu) te energizirati pa mogu trajno biti pohranjeni u Vašem KRISTALODISKU i širiti dobre vibracije.


ODRŽAVANJE KRISTALODISKA I GARANCIJA KVALITETE

KRISTALODISK se održava isključivo vanjskim brisanjem sa vlažnom krpom i/ili po potrebi sa blagim sredstvom za pranje da se uklone nečistoće. KRISTALODISK je nepromočiv tako da se sva nečistoća zadržava na vanjskom omotaču podloge.

Kristalne smjese u KRISTALODISKU nemaju rok trajanja niti se morate bilo kako brinuti za njihovo energetsko održavanje. Za fizička oštećenja nastala neprimjerenom upotrebom ne dajemo garanciju.


DOKAZI I PROVEDENA ISTRAŽIVANJA


KRISTALODISK je prošao testiranja u HUPED-u te ima licencu od HUPED-a i EUNES-a (Europske organizacije čiji je HUPED član) čime je potvrđena njegova kvaliteta i učinkovitost. Također i sama kristalno mineralna smjesa (KMS) koja se nalazi u podlozi ima licencu od EUNES-a te je korištena i dokazana u raznim istraživanjima (na biljkama, životinjama i ljudima).

Kristalno mineralna smjesa (KMS) je prošla nezavisno testiranje i u slovenskom institutu BION gdje je istraživanje provedeno u nadmadracu pod nazivom MEDI PUR KRISTALOTERAPIJA sa KMS-om. Rezultati testiranja fizioloških parametara te na medicinskom uređaju za mjerenje moždanih valova (EEG) su pokazali da se radi o najboljem proizvodu u području krevetnine sa kristalima te je dodjeljen certifikat za proizvod. Na linku možete pročitati detaljnije o provedenom testiranju: BION TESTIRANJE - REZULTATI


REZULTATI JOŠ NEKIH OD MNOGOBROJNIH TESTIRANJA SU POKAZALI:

Klijavost pšenice je znatno brža i veća na KMS-u, a kukci na kojima je rađeno istraživanje su bili znatno živahniji te su živjeli duže od onih koji nisu živjeli na KMS smjesi koja se nalazi u vašoj podlozi.

Kod krastavaca koji su bili u blizini KMS ploča klijavost je bila viša za 42% i težina klica veća za 52% u odnosu na kontrolnu grupu (bez KMS-a).

Na luku klijavost je bila viša za 44%, a težina za 49%. Također, u pokusu u vrtu, masa biljaka luka bila je znatno viša u odnosu na težinu biljaka u kontrolnoj skupini.

Na soji klijavost je bila viša za 10%, a težina klica za 57% u odnosu na kontrolnu skupinu.


Djelovanje KRISTALODISKA na ljudski organizam se može osjetiti zbog različitih senzacija u tijelu - trnci, toplina ili hladnoča te koji puta trenutni nestanak kroničnih bolova. Također je djelovanje moguće provjeriti mnogobrojnim uređajima, a možda je najjednostavnije i najbrže to učiniti pomoču ova dva uređaja:

Uređaj za analizu energije unutarnjih organa po metodi dr. Voll
 

BIOMETAR – uređaj za mjerenje biopotencijala


Ovi su samo neki od uređaja koji se koriste za mjerenje biopotencijala ljudi preko akupunkturnih točaka koje se nalaze na našim dlanovima i prstima, a koje su povezane preko meridijana sa našim unutarnjim organima.

Uređaji pokazuju jasne razlike u POVEĆANJU nivoa energije unutarnjih organa i sustava nakon samo 5 do 10 minuta korištenja KRISTALODISKA.


DODATNE INFORMACIJE, NARUDŽBE PROIZVODA I PLAĆANJE

Za sva ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte na tel: 099/4900-909 ili e-mail adresu: huped@huped.hr  na koju možete poslati i narudžbu proizvoda.