Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

KRISTALOTERAPIJSKI KMS DISK <370,00kn/49,12eura>

KRISTALOTERAPIJSKI KMS DISK <370,00kn/49,12eura>

Povisite svoj imunitet, zaštitite svoje zdravlje i zaštitite se od štetnih vanjskih utjecaja. KRISTALOTERAPIJSKI KMS DISK nosi se uvijek sa sobom u torbici, đepu ili se drži u lijevoj ruci. KMS DISK je izrađen od izdržljivog nepropusnog materijala, veličine 5 x 5 cm i debljine do 1 cm i u njega je ugrađena posebna kristalno mineralna smjesa - KMS. Njegovo djelovanje pojačava vaše energetsko polje i preventivno vas štiti od vanjskih utjecaja dok ga nosite uz sebe no idealno je koristiti ga u kombinaciji sa KRISTALOTERAPIJSKIM KMS PANELOM koji se stavlja na krevet ispod plahte ili nadmadraca i koji vam daje zaštitu i od štetnih radiestezijskih zraćenja.
Treći proizvod je KRISTALODISK i njega preporućamo za rješavanje već uznapredovalih zdravstvenih problema kao nadopuna liječničke terapije. Dakle, nikako ne kao zamjena za terapiju i lijekove propisane od strane liječnika več kao nadopunu, a osobito onda kada vam službena medicina više ne može pomoći.Uplatu možete izvršiti odjednom uz 10% popusta te pouzećem ili na rate kreditnim karticama: DINERS do 24 rate te MASTERCARD, AMERICAN, MAESTRO i VISA do 6 rata po istaknutoj cijeni. U slučaju da plačate odjednom uz popust kontaktirajte nas na mail: info@huped.hr ili 099/4900909 kako biste dobili sve podatke za uplatu. Dostava proizvoda je putem pošte i HP EXPRES-a.
Da biste mogli izvršiti uplatu preko web shopa kreditnim karticama na rate morate se prvo registrirati na linku: http://huped.hr/hr/registracija
Ukoliko ste već od prije registrirani onda je dovoljno da se prijavite na linku: http://www.huped.hr/hr/prijava
Na slici je vidljiva velika razlika u klijavosti pšenice koja je bila na KMS ploči i one koja nije bila na njoj u pokusima rađenima na institutu u Kanadi.
Više informacija o djelovanju proizvoda, sastavu i ostalim istraživanjima pročitajte na linku: KRISTALODISK i KMS PANEL.