Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

KRISTALOTERAPIJSKI KMS PANEL ZA KREVET <1500,00kn/199,08eura>

KRISTALOTERAPIJSKI KMS PANEL ZA KREVET <1500,00kn/199,08eura>

Osnažite svoj imunitet, poboljšajte svoje zdravlje i zaštitite se od bilo kakvih vanjskih utjecaja te štetnih radiestezijskih zraćenja dok se odmarate i spavate. KMS PANEL stavlja se na krevet ispod plahte ili nadmadraca. KMS PANEL je dvoslojna traka od izdržljivog nepropusnog materijala, dugačka oko 102 cm i široka 7 cm u koju je ugrađena posebna kristalno mineralna smjesa - KMS. Možete ga kupiti samostalno po navedenoj cijeni ili u kompletu sa KRISTALODISKOM koji služi za dnevnu upotrebu i za rješavanje već uznapredovalih zdravstvenih problema kao nadopuna liječničke terapije. Dakle, nikako ne kao zamjena za terapiju i lijekove propisane od strane liječnika več kao nadopuna, a osobito onda kada vam službena medicina više ne može pomoći.
Ukoliko ste zdravi ili relativno zdravi te se želite zaštititi od raznih štetnih vanjskih utjecaja osnaživanjem imuniteta i vlastitog bioenergetskog polja onda vam preporučamo da iz preventivnih razloga uz KMS PANEL za krevet koristite i KRISTALOTERAPIJSKI KMS DISK kojega nosite preko dana uvijek uz sebe.Cijena KMS PANELA je 1.500,00 kn (199,08 eura).
Uplatu možete izvršiti odjednom uz 10% popusta te pouzećem ili na rate kreditnim karticama: DINERS do 24 rate te MASTERCARD, AMERICAN, MAESTRO i VISA do 6 rata po istaknutoj cijeni. U slučaju da plačate odjednom uz popust kontaktirajte nas na mail: info@huped.hr ili 099/4900909 kako biste dobili sve podatke za uplatu. Dostava proizvoda je putem pošte i HP EXPRES-a.
Da biste mogli izvršiti uplatu preko web shopa kreditnim karticama na rate morate se prvo registrirati na linku: http://huped.hr/hr/registracija
Ukoliko ste već od prije registrirani onda je dovoljno da se prijavite na linku: http://www.huped.hr/hr/prijava


TRAŽIMO DISTRIBUTERE NAŠIH PROIZVODA!
Javite nam se i budite prvi distributer u svojoj regiji bilo gdje unutar EU ali i u svijetu. Kontaktirajte nas radi dogovora i veleprodajnih cijena na e-mail: info@huped.hr te 099/4900909.


Na slici je vidljiva velika razlika u klijavosti pšenice koja je bila na KMS ploči i one koja nije bila na njoj u pokusima rađenima na institutu u Kanadi.
Više informacija o djelovanju proizvoda, sastavu i ostalim istraživanjima pročitajte na linku: KRISTALODISK i KMS PANEL