Anketa

KAKVA JE KVALITETA VAŠEG SPAVANJA I DA LI SPAVATE NA DOBROM MJESTU? Ukoliko niste označili prvi odgovor kao točan svakako nam se javite na e-mail: huped@huped.hr kako bismo pronašli uzrok.

KOMPLET RADIESTEZIJSKIH UREĐAJA

KOMPLET RADIESTEZIJSKIH UREĐAJA

BIOMETAR, GENIUS i UREĐAJ ZA TEHNIČKA ZRAČENJA nalaze se u ovome kompletu kojega bi svaki radiestezista koji se bavi mjerenjem štetnih zračenja trebao imati kod sebe.
GENIUS omogučuje svakome radiestezistu detekciju radiestezijskih zračenja.
BIOMETAR omogučuje analizu utjecaja tih zračenja na organizam te brzu provjeru djelotvornosti raznih terapijskih i zaštitnih proizvoda kao što je npr. KRISTALOTERAPIJSKI PANEL.
UREĐAJ ZA MJERENJE TEHNIČKIH ZRAČENJA će se aktivirati zvučnim signalima u slučaju da tehnički aparati u prostoriji gdje se nalazite emitiraju štetnu količinu elektromagnetnog zračenja. Ako se nalazite dovoljno udaljeni od tih aparata (kompjuter, TV, radio, frižider, električne grijalice, kablovi kroz koje prolazi struja itd) onda se uređaj neće aktivirati što znači da se nalazite izvan štetnog područja njihova djelovanja. Uređaj će se aktivirati i na udaljenosti od oko 150 – 200 metara od radio stanice ili odašiljača te transformatora električne energije što znači da se vi (ili mjesto vašeg stanovanja, rada, boravka) nalazite u području štetnog djelovanja tehničkog zračenja.


NAČINI PLAČANJA:
Kartice kojima možete izvršiti uplatu su: DINERS (do 24 rate), MASTERCARD, AMERICAN, MAESTRO i VISA (do 6 rata).
Da biste mogli izvršiti uplatu preko web shopa morate se prvo registrirati na linku: http://huped.hr/hr/registracija
Ukoliko ste već od prije registrirani onda je dovoljno da se prijavite na linku: http://www.huped.hr/hr/prijava

Za više informacija kontaktirajte nas na e-mail: huped@huped.hr