Anketa

Što Vas je najviše potaknulo da se bavite / koristite prirodnom, energetskom i/ili duhovnom medicinom?

ENERGETSKO ISCJELJIVANJE - JADRANKA JEŽEK

ENERGETSKO ISCJELJIVANJE - JADRANKA JEŽEK

Iscjeliteljski tretmani Jadranke Ježek uključuju:

  • energetsko čišćenje tijela, aure i poravnavanje čakri,
  • meditacije i molitve,
  • iscjeljivanje na daljinu,
  • iscjeljivanje životinja.

USLUGE I CIJENE

  • Energetsko iscjeljivanje (čišćenje tijela, aure i poravnavanje čakri) uz prethodni razgovor s klijentom - 150kn po tretmanu
  • Energetski tretmani na daljinu - 150kn po tretmanu
  • Iscjeljivanje životinja - 150kn po tretmanu
  • Meditacije individualne i grupne (uključuju rad sa anđelima, prenošenje poruka, otvaranje uma za primanje poruka, prenošenje poruka, analiza meditacije - što ona otkriva o Vama i molitva) - 100kn

KONTAKT
Mob. 095/8555790 - Jadranka Ježek


O MENI I MOM DUHOVNOM PUTU

Jednom, ne tako davno, imala sam sve. Sve što ljubav jest. Srce koje je prvi put zakucalo  ispod mojeg, spremalo se raširiti svoja krila. Bili su to dani obasjani suncem, ispunjeni radošću, sa zvjezdanim sjajem u očima, dok su srca u zagrljaju šaputala o nadi i snovima, živeći istinsku ljepotu. Svoju sam bajku ispisivala otiscima u srcu, predivnima i vječnima. Sve dok jednog dana, iznenada, nije nestalo čarolije i snova te su nebeski anđeli mom sinu otvorili vrata raja.

Molila sam Boga umrijeti. Bog je strpljivo i s puno ljubavi čekao trenutak u kojem sam svoju odluku da odem za svojim sinom promijenila u odluku da ostanem ovdje. Rekla sam Bogu: "Dobro, ali molim Te, neka ima smisla." Ta velika snaga ljubavi pomogla mi je zakoračiti na svjetlo, na put na kojem se u daljini uzdizalo sada neko drukčije sunce, sunce koje će obasjavati novo, sasvim drukčije putovanje. Prvi koraci nisu bili laki, ali obećavali su; preobražavanje tuge i boli u zahvalnost za sve blagoslove koje sam u Božjoj milosti dobila, u nadu koja nemoguće čini mogućim i molitvu koja može pomaknuti planine, ohrabrivali su me. Iskreno i bezuvjetno predavanje vjeri i vjerovanju s mirom u srcu i duši, činilo je da se promjena u meni odražava na sve ljude koji žele čuti i vidjeti.

Uslijedili su darovi na kojima sam neizmjerno zahvalna Bogu. Onostrane vizije, poruke, odgovori. Vizije anđela. Čuti im glas kako govore, pjevaju ili me zovu imenom i osjetiti njihov dodir, uz ostalo, neopisiv je Božji blagoslov. Čitala sam, kontemplirala, molila, meditirala. Osjećala da nikad nisam sama. U jednom trenutku, otkrivši da sam iscijeljena, otkrivao se i smisao. I opet sam se obratila Bogu sa novom željom i molbom, pomoći drugima. I zaista, na svom putu nailazila sam na ljude kojima sam, uz pomoć i vodstvo Boga i anđela, pomogla. Ja sam samo dušica čije je srce kroz patnju i bol, ispunjeno Božjom iscjeljujućom ljubavlju kao blagoslovom koji uz pomoć anđela želi dijeliti.

Kako bih mogla pomoći više i bolje, krenula sam dalje, u integraciju duhovne, energetske i tjelesne dimenzije ljudskog bića. Uvid u duhovnu dimenziju otkrila sam iscjeljenjem patnje i boli kroz sve uvide koje sam u Božjoj milosti dobila i utkala ih u svoj svakodnevni život.
Uvid u duhovno energetsku dimenziju primila sam kroz tri inicijacije, tri stupnja REIKI-a koje mi je prenio moj učitelj Goran Malić. Sva tri stupnja odslušala i primila sam u HUPED-u na edukaciji pod nazovom REIKI EDUKACIJA.  Sada još više osjećam prisutnost i vodstvo anđela koji uvelike pomažu u energetskoj terapiji.

Uvid u tjelesnu dimenziju bit će potpun kad kroz kratko vrijeme završim seminar  OSNOVE PREDKLINIČKE I KLINIČKE MEDICINE ZA TERAPEUTE I ISCJELITELJE, jer kad otkrijemo problem na tjelesnoj razini, koji je konačna i najniža manifestacija kao posljedica svega pogrešnog, tada možemo samo gore, natrag gore u energetske i duhovne dimenzije gdje postoji samo ljubav i  gdje ćemo sada vidjeti: Bog je ljubav, u svakom je biću i u svemu što je stvorio, a sve je stvorio iz ljubavi i radi ljubavi. Njegovi su nam putevi nekad neshvaćeni, ali svrhoviti.